Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in include_once() (regel 3492 van /home/advocatenkantoorkloppenburg.nl/www/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/advocatenkantoorkloppenburg.nl/www/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • The answer you entered for the CAPTCHA was not correct.

Overige arbeidsvoorwaarden

Ook voor advies over overige arbeidsvoorwaarden kunt u uiteraard bij ons terecht. Heeft u een vraag of twist over bijvoorbeeld een werktijden, het loon of een ander bepaald beding, aarzelt u niet om contact op te nemen.

Een in de praktijk veel terugkerend probleem betreft de duur en omvang van de arbeidsovereenkomst. Veel werkgevers willen niet aan langdurige vast contracten vastzitten en werken om die reden met zogenoemde oproepcontracten of nulurencontracten. Hoewel dergelijke contracten in beginsel zijn toegestaan kan de werknemer na bepaalde periode wel degelijk meer rechten hebben verworven dan hij zelf vaak beseft. In de wet is immers een rechtsvermoeden omtrent de omvang van de arbeidsovereenkomst vast gelegd dat in veel gevallen uitkomst kan bieden.

Een andere manier die werkgevers gebruiken om niet vast te zitten aan vaste contracten is het gebruik maken van uitzendkrachten of gedetacheerden. Ook als uitzendkracht heeft u als werknemer vaak meer rechten dan u denkt. Indien u twijfelt kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.