Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in include_once() (regel 3492 van /home/advocatenkantoorkloppenburg.nl/www/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/advocatenkantoorkloppenburg.nl/www/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • The answer you entered for the CAPTCHA was not correct.

Medewerkers

Mr. M.P. Kloppenburg (Chiel)
E-mail: info@advocatenkantoorkloppenburg.nl
Mob: 06-14836133
Specialisaties: familierecht, jeugdrecht, arbeidsrecht, huurrecht en strafrecht.

Chiel Kloppenburg is in 2003 afgestudeerd aan de Erasmus universiteit te Rotterdam. Vervolgens heeft hij enkele jaren als jurist gewerkt voor een groot deurwaarderskantoor en een vakbond. Na enige jaren begon de advocatuur steeds meer te trekken. Na ervaring te hebben opgedaan op een Advocatenkantoor in Den Haag is Chiel in 2007 voor zich zelf begonnen en heeft hij het kantoor opgericht. Chiel heeft jarenlang een algemene praktijk gevoerd maar het zwaartepunt van zijn praktijk ligt in het familierecht en het strafrecht. In zijn vrije tijd is Chiel vaak op de tennisbaan te vinden en op zondagmiddag in de Kuip.

Mr. E.B. Jobse (Errol)
E-mail: ebj@advocatenkantoorkloppenburg.nl
Mob: 06-28247679
Specialisaties: strafrecht en bestuursrecht (sociale voorzieningen en verzekeringen).