Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in include_once() (regel 3492 van /home/advocatenkantoorkloppenburg.nl/www/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/advocatenkantoorkloppenburg.nl/www/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • The answer you entered for the CAPTCHA was not correct.

Het kantoor

Let op: wij zijn verhuisd: met ingang van 22 oktober 2018 is ons kantoor gevestigd in het Verzamelgebouw Zuid bij winkelcentrum Zuidplein. Voor zover u onbekend bent met het Verzamelgebouw. Het Verzamelgebouw bevindt zich schuin tegenover de uitgang van winkelcentrum Zuidplein bij de Albert Heijn, aan de overkant van de Strevelsweg. Het kantoor bevindt zich op de 4e verdieping, helemaal rechtsachter. 

Het kantoor voert een algemene praktijk hetgeen inhoudt dat u zowel op het terrein van het burgerlijk-, het bestuurs- en het strafrecht kunt worden bijgestaan.

De belangen van de cliënt staan altijd voorop. Dit houdt onder meer in dat altijd een kosten-batenanalyse wordt gemaakt. Een minnelijke regeling of schikking heeft daardoor vaak de voorkeur boven een procedure. Is een procedure echter onafwendbaar dan wordt het uiterste uit de zaak gehaald.

Het kantoor staat verder voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid, duidelijkheid en zeer scherpe tarieven.
Het kantoor verleent ook juridische bijstand aan cliënten die in aanmerking komen voor een toevoeging in de kosten voor rechtsbijstand (voorheen pro deo).

Doelstelling van het kantoor is om de gehele regio Rotterdam-Rijnmond te bestrijken, dus naast de gemeente Rotterdam tevens de diverse randgemeenten zoals Nissewaard, Barendrecht, Albrandswaard Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Lansingerland, Schiedam en Vlaardingen.