Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in include_once() (regel 3492 van /home/advocatenkantoorkloppenburg.nl/www/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/advocatenkantoorkloppenburg.nl/www/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • The answer you entered for the CAPTCHA was not correct.

Beeindiging wederzijds goedvinden

In geval van een beëindiging met wederzijds goedvinden maken werknemer en werkgever samen afspraken over de beëindiging van de arbeidsovereenkomst. In de overeenkomst wordt vastgelegd wanneer de arbeidsovereenkomst eindigt. Voorts kunnen talloze andere afspraken worden gemaakt, zoals de vrijstelling van werk over een bepaalde periode, het vervallen van een relatie- of concurrentiebeding of het betalen van een vergoeding. Met de inwerkingtreding van de nieuwe WWZ heeft de zogenaamde transitievergoeding haar intrede gedaan. De transitievergoeding is lager dan de vergoeding die op basis van de oude kantonrechtersformule. In geval u op het punt staat om afspraken met uw werkgever te maken over de beëindiging van uw arbeidsovereenkomst is het raadzaam direct contact met ons op te nemen. Een advocaat kan ten eerste controleren of aan alle voorwaarden is voldaan om aansluitend een ww-uitkering te krijgen en daarnaast zo gunstig mogelijke afspraken maken met werkgever zoals bijvoorbeeld een zo hoog mogelijk vergoeding. Met name het controleren van de opzegtermijn blijkt vaak een valkuil. Soms kan in een CAO een afwijkende opzegtermijn zijn vastgelegd en soms is de vraag of er überhaupt wel tussentijds kan worden opgezegd. Bijstand van een deskundige is dus zeker aangeraden.