Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in include_once() (regel 3492 van /home/advocatenkantoorkloppenburg.nl/www/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/advocatenkantoorkloppenburg.nl/www/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • The answer you entered for the CAPTCHA was not correct.

Gebreken

Als huurder kunt u te maken krijgen met achterstallig onderhoud door de verhuurder. In de wet staat nauwkeurig omschreven welk onderhoud voor rekening van de verhuurder komt en wel onderhoud voor uw eigen rekening.

Indien er inderdaad sprake is van gebreken aan uw huurwoning die voor rekening komen van de verhuurder, dan zult u in de eerste plaats uiteraard uw verhuurder in kennis moeten stellen van de gebreken en hem verzoeken om de gebreken binnen redelijke termijn te herstellen. Indien dat geen soelaas biedt omdat de verhuurder niet reageert of herstel weigert heeft u meerdere mogelijkheden.

U kunt bijvoorbeeld:

  • de gebreken zelf herstellen en de kosten in rekening brengen bij de verhuurder of  verrekenen met de huur met machtiging van de kantonrechter;
  • herstel van de gebreken vorderen onder de dreiging van een dwangsom, zo nodig in kort geding;
  • de rechter vragen om minder huur te betalen door middel van partiele ontbinding van de huurovereenkomst;
  • de Huurcommissie of de dienst Bouw- en Woningtoezicht van de gemeente inschakelen.

Een advocaat van ons kantoor kan u uiteraard adviseren elke weg u het best kunt bewandelen en u zo nodig ook bijstaan in deze weg.